logo-dark-img
Home  /  Retur/Kjøpsbetingelser

Ønsker du å returnere? Du har 14 dagers angrerett på alle varer:

Slik gjør du:

 1. Fyll ut returskjemaet som du finner under eller utfyll webskjema
 2. Heretter modtager du en returlapp som du skal sette på pakken og sende
 3. Vi tar et fast returgeyr på 69 kr.
 4. Behandlingstiden for returer er 1 uke. Så fort vi har behandlet din retur får du en oppdatering fra Klarna/ eller Vipps.

Returpolicy

En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt.

RETUR – FYLL UT SKJEMA UNDER ELLER LAST NED SKJEMA OG SEND INN

 

  Kjøp Betingelser

  Generelt

  Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett.

  Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.

  Avtalen

  Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.

  Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

  Partene

  Selger

  Firmanavn: TRUE BEAUTY AS – BRAND KA:LU
  Kontaktadresse: HAREVEIEN 13, 0491 Oslo
  E-post: info@kalu.no
  Telefon: 91318485

  Kjøper er den person som foretar bestillingen.

  Priser

  Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift om ikke kjøper velger å vise priser uten mva eller er registrert som bruker fra et land utenfor Norge.

  Pr. idag sender vi kun til NOrge og frakten er gratis ved kjøp over 599 kr. Ellers er det posten standard takst – du opplyses om frakt ved kjøp. 29-39 kr.

   

  KA:LU Scandinaviaen
  HAREVEIEN 13 0491 OsloNorway

  Email: mlb@kalu.no

  Phone: +4791318485

  VELKOMMEN TIL KA:LU HVOR HANDLER DU FRA?